Wat zeggen mensen over de behandelingen bij Marleen Dekker?


Vertel jij ook hoe je het hebt ervaren? https://g.page/r/CbAVojwdyh6IEB0/review

Ik mag je met trots vertellen dat ik een vast contract aangeboden heb gekregen. De onzekerheid waar ik steeds in vast liep tijdens mijn werk hebben we dankzij de afgelopen emdr sessie verholpen💪🏼
Heel erg bedankt weer voor alle hulp! Wat doe je toch een bijzonder mooi werk❤
Veel liefs

Na een EMDR sessie over een arbeidsconflict, mevrouw had 1 EMDR sessie nodig. 
He Marleen! Maandag moe, maar wel een goed gevoel over alles. Lekker op tijd naar bed gegaan. Toevallig zaterdag nieuwe mensen ontmoet en het verhaal gedaan. Maar dat ging prima, zonder tranen en vooral zonder pijn. Achteraf bedenk ik me dat ik die ‘plaatjes’ niet meer zie, die pijnlijke situaties.

Dus, ik ben een zeer gelukkig mens weer 😁
Echt super fijn! Nogmaals bedankt he.

Na een Reflexintegratie consult, waarbij hij ook BachBloesem druppels mee naar huis kreeg; 
De druppels lijken al wel iets te doen. Zonder tegenstribbelen is hij al in zijn eentje naar de wc gegaan terwijl het donker was. En hij heeft zelf het licht uit gedaan in de slaapkamer in het donker. Dat durft hij normaal gesproken echt niet! 😃
En de oefening heeft hij al 2x gedaan en dan begon hij al uit z'n eigen. Het begin gaat dus iig  goed!Was ook goed om weer even bij je geweest te zijn.

Vliegangst, mevrouw had 1 EDMR sessie nodig. 
Dank je wel voor je behandeling. Ik heb er erg veel aangehad. Na 3 mislukte landing pogingen zijn we door gevlogen na Lissabon waar we inmiddels zijn geland. Maar zelf bij de 3 mislukte landingen bleef ik heel relaxt.

Jongetje van 3, met angsten en slaapproblemen: Kreeg Bach Bloesem druppels mee. 
Na 1 week; Hij heeft inderdaad het huilen en bozige gehad. Nu begint het weer wat beter te worden. Nu weet ik nog niet helemaal of het angstige weg is. Hij heeft wel al een keer geprobeerd zelf te slapen maar komt dan naar rustig naar beneden in plaats van paniekerig dus dat is wel beter.
Na 2 weken: 
Gister avond had hij alleen even weer een terugval dat hij huilend beneden kwam maar wel rustiger evengoed dan voorheen. Hij heeft al 2 nachten daarvoor goed geslapen

Watertrauma, daardoor angst met zwemles, jongen 5 jaar.
Een half uur intake en 1 sessie van een uur was voldoende.

We hebben afgelopen week weer zwemles gehad na jouw EMDR sessie. Voor de les was hij veel minder gespannen en ook het afscheid nemen ging veel beter. Tijdens de les moest hij onder water een duikeling maken en hoewel hij vond dat hij veel te lang onder water moest, zei hij "Maar ik kwam gewoon zelf weer boven mam!" Fijn dat je tijdens de sessie zoveel hebt ingespeeld op zijn eigen vermogen om weer boven te komen, dit heeft heel erg gewerkt!! Ik ben je heel erg dankbaar. 

Gewapende overval met gijzeling onder geweld met vuurwapen.
Schrikt van alles, kijkt op straat alleen maar achter haar rug. Is geen gezellige mama voor haar kinderen omdat ze snel reageert vanuit emotie. 
Intake en 3 EMDR sessies

Nou ik wist niet wat me overkwam een dag later na de EMDR
Mn hele angst gevoel wat ik normaal met heel veel gebeurtenissen ervaar lijkt wel verdwenen. Hoe klein of groot ook... Voel me zoveel rustiger en kan weer helderder nadenken😍
Was heel verwarrend want moet er zo aan wennen. Ik ben overal gestrest van en in paniek normaal en tel de uren tot ik weer iets ‘moet’ doen. Dat is nagenoeg verdwenen alsof je me betoverd heb😂
Dus ik ga voor nu al een geweldige start maken in 2021
Na de 3e sessie: Ik heb besloten PsyQ af te bellen omdat ik denk dat ik het zelf nu verder kan. Ik kan wel dingen van vroeger met m'n ouders en opvoeding naar boven gaan halen maar ik denk dat dat geen zin heeft. Het gaat goed met me en in ons gezin ook super! 
Ik ben je ontzettend dankbaar voor je geweldige hulp! Na 13 jaar angst en het zoeken van bescherming heb je mij geholpen mezelf terug te vinden❤️
Ik ga een mooie toekomst tegemoet dankzij jou.


Opbellen
E-mail